четвер, 15 лютого 2018 р.

ДОПОМАГАТИ - ЦЕ ПРОСТО!



     Приєднуйтесь до благодійної акції – «Монетки діткам»

     Якщо запитати батьків — якою б вони хотіли бачити свою дитину, коли вона виросте, без сумніву, всі батьки скажуть приблизно одне і теж - вони хочуть, що б їх дитина була чуйною, відповідальною, доброю. Всі ці якості розвиваються з дитинства і сприяють цьому добрі сімейні взаємини і виховання участі в доброчинності. 
     Благодійність в Європі — це частина життя і норма поведінки. З самого дитинства, практично з дитячого садка батьки долучають дітей до благодійних заходів — домашня випічка, марафони, виставки дитячих малюнків. Вони не бояться «нашкодити» дитині і відкрито розповідають про те, що в світі існують діти і дорослі, у яких не все так чудово в житті. У когось немає свого будинку, іграшок, а іноді навіть і їжі. Багато дітей дуже важко і довго хворіють. І всім їм потрібна допомога.
     15 лютого в усьому світі відзначають Всесвітній день онкохворої дитиниЦя дата вперше зявилась у календарі у 2001 році з ініціативи Всесвітньої конфедерації батьків дітей, хворих на рак. З 2003 року цей день відзначають і в Україні. Основна мета цього дня – нагадати суспільству про проблему дитячої онкології і наблизитися до її вирішення.
     Благодійний фонд «Таблеточки» пропонує акцію з нагоди Дня Онкохворої дитини —участь у благодійному змаганні «Монетки діткам».
     Все просто: школярі приносять копійки зі своїх «скарбничок» і класи змагаються у зборі. Можна додавати розважальні елементи, наприклад викласти ланцюжок з монеток вздовж коридорів школи і змагатися за найдовший ланцюг. Клас, що збере найбільшу суму, виграє, а всі зібрані кошти пійдуть у фонд «Таблеточки» на допомогу онкохворим дітям.
Механіка акції є наступною:
  • 1. Кожен клас збирає копійки та дрібні купюри у власноруч створені красиві коробки (процес декору коробок усім класом може бути дуже захоплюючим).
  • 2. Клас сортує копійки за номіналом і передає гроші у відділення Ощадбанку для переказу на рахунок фонду «Таблеточки» з позначкою «Монетки діткам» в Ощадбанку: Благодійний фонд «Таблеточки», ЄДРПОУ 38805429, АТ, МФО 300465, р/р 260023011576.
     Беручи участь у подібних заходах, діти отримують дуже важливий урок – маленькі суми можна скласти у велику допомогу. Діти вчаться навичкам відповідального життя в світі, де завжди є місце доброті і милосердю.
     Із запитаннями з приводу акції можна звернутися до координатора проектуАнни Гутман
тел.: +38 (068) 583-83-83, email: a.gutman@tabletochki.org
    Долучайтеся, адже ДОПОМАГАТИ – це ПРОСТО ... і весело!
Джерело інформації: сайт "Оsvita.ua" http://osvita.ua/school/59293/
                                         сайт Tabletochki    http://www.tabletochki.org/ua

Немає коментарів:

Дописати коментар