середу, 26 грудня 2018 р.

ДЕНЬ ПОДАРУНКІВ

     Колись у далекій Великобританії та, пов’язаних з нею, країнах Британської співдружності, а саме, в Канаді та Австралії, Новій Зеландії та на Самоа, Кірібаті і т.д. виникло це дивовижне свято, свято сюрпризів, свято подарунків, свято уваги і не байдужості.
     Спочатку воно називалося абсолютно інтригуючою назвою - «Boxing day», невід’ємно зв’язувалося з християнськими традиціями та відзначалося на другий день після Різдва. З часом традиція була підхоплена і розповсюдилася по всьому світу.
     Через подарунок можна передати не тільки свою ніжність і турботу, а й показати всю щирість своїх почуттів і переживань по відношенню до рідних, коханих, друга чи подруги, колеги по роботі та просто знайомого.
     До вибору подарунка необхідно поставитися з особливою увагою. Дуже бажано врахувати загальний настрій святкової атмосфери. Зовсім не обов’язково дарувати дорогі подарунки, адже головне - увага і турбота. Подарунок може бути або несподіваним сюрпризом, або чимось корисним, або просто приємним знаком уваги, головне -  зробити це від чистого серця. 

     З Днем подарунків Вас, дорогі  читачі!

Немає коментарів:

Дописати коментар