пʼятницю, 1 березня 2019 р.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КОТІВ

     Кішка — це найближча до людини тварина.
     Науковці стверджують, що кішки є надзвичайно розумними створіннями. Кожна кішка має свій особливий характер. Ці тварини вимагають поваги до себе, оскільки відчувають себе рівними з людиною.
     Коти і книги дуже пасують одне одному! Особливо, якщо це книги про котів))) 

Які переживання може винести тварина? Скільки життів у кішки? Як вийшло, що нещасне кошеня-підкидьок зробило маленьку бібліотеку місцем зустрічі місцевих жителів і центром тяжіння для туристів, а провінційне американське містечко відомим у всьому світі? Чи справді ми рятуємо безпритульних тварин, приймаючи в свій будинок, або, навпаки, ці безсловесні істоти стають для нас опорою в подоланні життєвих негараздів і труднощів? Про це та багато іншого в приголомшливій книзі Вікі Майрон, яка зуміла зачепити душу мільйонів читачів у всіх куточках планети.



36 і 6 котів – саме стільки, не більше й не менше, хвостатих героїв Галини Вдовиченко – оселилося одного дощового вечора в помешканні пані Крепової попри її бажання. Але серце непоступливої господині до котів-безхатьків прихилила киця-сфінкс Баронеса. Ані пані Крепова, ані її племінник Стас навіть уявити собі не могли, чим обернеться вторгнення у їхнє маленьке помешкання 36 дорослих і 6 маленьких котів.





Продовження серії «прикольних детективів» про Кота да Вінчі від Каті Матюшкіної. Цього разу це не тільки прикольна та заплутана історія, а ще й космічна. Читайте про летючу тарілку, політ на Місяць, про мобільні та летючі будинки Гори геніїв, про другу любов Пімпочки та багато-багато іншого, неймовірного та страшенно цікавого.

Кіт на ім’я Сплет уперше йде до школи і дуже хвилюється: раптом він там ні з ким не заприятелює? Тому, про всяк випадок, ховає у коробку з обідом своє хатнє мишенятко – Сеймура – і бере його з собою до школи. Учителька, пані Горошинка, знайомить Сплета з класом і розпочинає урок. Коли Сеймур вистрибує з коробки, кошенята роблять те, що й усі коти – вони ловлять мишеня! Бідолашний Сплет! Невже він втратить і свого давнього приятеля, і всіх нових?! Мудра пані Горошинка втручається саме вчасно, і її учні вивчають новий, дуже важливий урок… Виходить, у Котячій школі може бути дуже цікаво!

     Всесвітній день котів — це ще один привід попестити свого улюбленого домашнього вихованця, адже всі коти без винятку дуже люблять ласку і тепло. Якщо забезпечити їм комфортне життя, повне турботи і ніжності, тоді кішки обов'язково віддячать господарям своїм приємним муркотінням.

Немає коментарів:

Дописати коментар