середу, 22 квітня 2020 р.

САМООСВІТА ТА САМОВДОСКОНАЛЕННЯ

     Коронавірус вносить свої корективи в життя людей по всьому світу.  Аби люди не відчували себе відірваними від життя і світу, зокрема, від світу мистецтва, багато театрів і музеїв переходять в режим онлайн-трансляцій. Бібліотеки, в свою чергу, інформують користувачів про ці заходи та надають посилання.
     Зберігайте спокій та читайте онлайн з користю для саморозвитку та без ризику зараження. За допомогою онлайн-сервісів та ресурсів можете підібрати книги для читання, ознайомитись з повнотекстовими виданнями, здобути та перевірити нові знання за допомогою інтерактивних вправ, отримати допомогу віртуальних бібліографів, знайти необхідні матеріали для дистанційного навчання. 

     
     Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого пропонує скористатися онлайновими інформаційними ресурсами Бібліотеки: електронним каталогом, базами даних, електронною бібліотекою «Культура України».
     Зайнятись самоосвітою, завершити розпочаті онлайн-курси, або навпаки пройти новий з нуля допоможуть корисні онлан-ресурси: Цифрова освіта. ДіяВсеосвіта, На урок. Багато цікавого матеріалу та порад пропонує Блог методичного відділу ЦМБ для дітей ім. Ш.Кобера і В.Хоменко м. Миколаєва Шаф@ методиста
    Як організувати дистанційне навчання радить експерт Освіторії.
     Залишайтесь здорові та працюйте на перспективу!

Немає коментарів:

Дописати коментар