пʼятницю, 16 червня 2023 р.

ЗАВДАННЯ НА ЛІТО після 1 класу

     Розпочати роботу можна у будь-який зручний час, починаючи з першого завдання. Пам'ятайте – дитину не варто перевантажувати: чергуйте виконання завдань із активним відпочинком.
     Виконання завдань підкріплюйте емоціями, оскільки позитивний стан сприяє запам’ятовуванню і мотивує дитину.                           ЗАВДАННЯ НА ЛІТО 
                   після 1 класу  
     
       Освіта.ua спільно з проєктом «Розвиток дитини» підготували для молодших школярів програму за темою "Завдання на літо: йдемо підготовленими до наступного класу".
     У програмі запропоновані завдання, що передбачають чергування різних видів діяльності для ненав’язливого поглиблення дитиною своїх знань та удосконалення навичок впродовж літа.
     Програми, що укладені найкращими українськими фахівцями-практиками, містять комбіновані завдання з мови та читання, математики, а також інтегрованого курсу «Я досліджую світ» та відповідають новому Державному стандарту початкової освіти. 
     Виконання програми сприятиме формуванню ключових компетентностей та розвитку наскрізних умінь, узагальненню вивченого матеріалу за певний клас і допоможе якісно підготуватися до переходу до наступного.
     
Джерело: Освіта.ua
                 Розвиток дитини
                 EDUC.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар