вівторок, 5 червня 2018 р.

КИДАЙ МИШКУ - ЧИТАЙ КНИЖКУ!

     Пропонуємо Вам добірку українських книг, що мають на меті розвинути уяву, фантазію, почуття гумору і ще безліч прекрасних якостей у малих бешкетників.
     А головне – ці історії достатньо захопливі, щоб відволікти від ґаджетів й розкрити для дитини світ сучасної української книги.

Анатолій Григорук “Перша доріжка в небо”

     Збірка безмежно добрих оповідань. Кожна історія – це маленький урок дітям про те, як важливо бути добрими, співчутливими, хоробрими, допомогати старшим, захищати слабких, любити тварин. 23 повчальні історії, які могли статися з будь-якою дитиною у будь-який час та у будь-якій країні.

     Для малечі віком від 4 до 9 років.



Віталій Кириченко “Багато веселих історій”

     Фантастична історія одного малого бешкетника, який ні на мить не дає занудьгувати ні мамі, ні татові, ні бабусі, ні дідусеві, ні сусідам, ні друзям, ні вихователькам дитсадка, ні випадковим перехожим.
     69 одночасно і надзвичайно веселих, і повчальних оповідань.

     Дітям віком від 4 до 12 років та старших.


Анна Коршунова “Комп і Компанія”

     Книжка про те, як змінюється світ, якщо натиснути кнопку “Вимкнути комп’ютер”. Владик виріс у місті, і навіть тиждень у селі без комп’ютера й Інтернету здається йому справжньою каторгою, примхою дорослих, яку доведеться якось перетерпіти… – та вже за кілька днів він вигадуватиме купу причин, аби лишитися в селі до кінця канікул і здійснити таємний план “Сто кроків”.
     Дітям віком від 5 до 13 років.

Юрій Нікітінський “Будинок Двірників”

   Унікальна історія про шість унікальних героїв, що працюють… двірниками. Всі вони абсолютно щасливі, бо наводити порядок для них не просто професія, а покликання і справа всього життя. Кожен із них здатен на справжній вчинок: врятувати незнайомця, полетіти в космос і навіть зробити щасливішим ціле місто. Там, де вони з’являються, світ стає світлішим, добрішим і по-справжньому чистішим.
     Дітям віком від 4 до 9 років.

Ярослав Яріш “Самійло”

      Звичайний сільський підліток Самійло вирушає у небезпечну мандрівку через таврійський степ до Криму, прагнучи звільнити свою сестричку, поневолену загарбниками. Книжка розповідає про славетне козацтво, про честь, звитягу, готовність до самопожертви заради святої мети, друга чи побратима по зброї, про свободу, волю, любов до Бога, Вітчизни і людей, про здатність прощати і вірити…
     Для дітей віком від 5 до 13 років.

                                                                                                                           Джерело: kontent-ua.com

Немає коментарів:

Дописати коментар