четвер, 15 листопада 2018 р.

ЛІТЕРАТУРНИЙ NON-STOP

     14 листопада 2018 року в Запорізькій ЗОШ І-ІІІ ст. №20 бібліотекарі Запорізької області зустрілися з письменниками рідного Запорізького краю. 
     У виконанні Михайла Михайловича Буряка, поета-лірика, пролунали чудові вірші про кохання. 
     У дуеті з Ольгою Ліщук - презентована пісенна поезія.
     Ольга Миколаївна вразила своєю чуттєвістю. Пісні в її виконанні не залишили байдужими нікого з присутніх.

     Костянтин Іванович Сушко - відомий запорізький прозаїк, журналіст, член НСПУ, краєзнавець та лауреат премії Івана Франка, автор трьох десятків книжок - презентував свій чудовий роман "Інспектор Хорс". Неймовірна історія про звичайного собаку, який, за словами автора, "в одвічній борні Добра зі Злом проявив себе як шляхетний герой".
     
     Олександр Олексійович Медко - поет, перекладач, голова Запорізької обласної організації НСПУ, презентував поетичну збірку віршів про АТО "Хора". Декламуючи свої поезії, висловив щиру вдячність подвигам наших воїнів, що надихнули його на написання віршів.
     Познайомившись з  письменниками та поетами сьогодення, усі присутні переконалися в тому, що життя цих добрих, талановитих, мудрих, творчих та натхненних  людей сповнене цікавими моментами. Затамувавши подих слухали не прості віршовані рядки, або розповіді, а душевні, емоційні переживання кожного автора.
     На добру згадку всі учасники зустрічі отримали в подарунок книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар