пʼятницю, 15 травня 2020 р.

ЄВРОПА ПОЧИНАЄТЬСЯ В СЕРЦІ КОЖНОГО З НАС!

     Відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року, кожну третю суботу травня в Україні відзначається  День Європи. 
     День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах. Повсюди відбуваються святкові концерти, вистави, іноземці з усіх європейських спільнот, які знаходяться на території України, розповідають українцям про життя у Європі, про історію та культуру інших держав. 
     Цього року через карантинні обмеження організація публічних заходів скасована, тому пропонуємо тематичну добірку  видань, вікторин та ігор.


"Європейський Союз:                     
що це таке і що він робить?"
- це видання розповість про Європейський Союз та різні напрямки  його діяльності, що спрямована на покращення життя людей у Європі та за її межами.




"Відкрий для себе Європу"
розважально-пізнавальна книжка для школярів, наповнена барвистими ілюстраціями, яскраво розповідає про історію Європейського Союзу, що робить ЄС та як ухвалює рішення, про сучасність європейського континенту, клімат та природу. 


незвичайна історія двох друзів - дівчинки Стелли та гладенького кабанчика Тремоло, з надзвичайними здібностями. Одного ранку цей грубенький лінюх, який зазвичай спить до обіду, зник ще на світанку. Довідайся куди подівся Тремоло, та яку європейську місію він здійснив? 
     Книжка містить питання вікторини, яка допоможе більше дізнатися про Європейський Союз. 


незвичайна книжка призначена не лише для читання, містить численні завдання від єврохлопчика. Для гри стануть в пригоді чорний та кольорові олівці, клей і ножиці. 
     Гра – це розвага та, водночас, пізнання чогось нового. Саме для цього й написана «Європа-гра». 



До святкування Дня Європи 2020 Представництво Європейського Союзу в Україні @EUDelegationUkraine проведе онлайн-квіз «Відгадай країну ЄС».


Немає коментарів:

Дописати коментар